Zilver Wonen Fonds

Propositie in het kort
Deze belegging biedt u de mogelijkheid om te investeren in Nederlandse woningen welke aan senioren zijn verhuurd. De woningen zijn aangekocht tegen 80% van de huidige marktwaarde.

Participeren is mogelijk vanaf € 100.000. Het verwachte totaal rendement bedraagt circa 12%* op jaarbasis. Uitkeringen vinden plaats per kwartaal.

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten van het Zilver Wonen Fonds.

 

Meer informatie

Telefoon : 020 54 737 10

Prospectus aanvragen

Verborgen waarde in woningen

Kenmerken

Fonds:Zilver Wonen Fonds CV
Omvang huidige emissie:€ 5 miljoen
Verwacht direct rendement:3% op jaarbasis* (kwartaal uitkeringen)
Verwacht totaal rendement:9% op jaarbasis*
Onderliggende waarde:Nederlandse woningen verhuurd aan senioren
Zekerheid:Direct eigendom (vergelijkbaar met 1e hypotheek)
Financiering:100% eigen vermogen
Minimum deelname:€ 100.000 (excl. emissiekosten)

Meer informatie over deze belegging?

Telefoon: 020 54 737 10 Prospectus aanvragen

Banken verzaken

Het Fonds biedt perspectief

Zo werkt het

Voor senioren met een eigen woning
Het Zilver Wonen Fonds koopt woningen van senioren (min. 65 jaar) in de Randstad. Vervolgens gaan deze senioren de woning huren van het Fonds. Via deze opzet kan de eigenaar van de woning de “verborgen” financiële waarde benutten, zonder te verhuizen.

Voor senioren is het vrijwel onmogelijk om een (hypothecaire) lening te verkrijgen. Door verkoop van de woning aan het Zilver Wonen Fonds krijgen zij toch de beschikking over de opgespaarde waarde en ontvangen een flink bedrag in één keer. Met dit initiatief bieden wij senioren die de overwaarde van hun woning willen verzilveren weer perspectief en wordt voorzien in een groeiende maatschappelijke behoefte.

Voor investeerders
Het Zilver Wonen Fonds biedt u een stabiele investering met een degelijk rendement. Het fundament is solide; Nederlandse woningen zonder bankfinanciering aangekocht (met 20% korting). Het rendement; niet hoog, maar wel uitermate betrouwbaar.

Het is weer mogelijk om een aantrekkelijk rendement uit de verhuur van woningen te realiseren. Dit, gecombineerd met het reële uitzicht op waardegroei, vormt de basis voor een kansrijke investering. Via het Zilver Wonen Fonds heeft u de mogelijkheid om nu een mooie portefeuille met verhuurde woningen te verwerven. Doordat het Zilver Wonen Fonds een nieuwe marktbenadering heeft, is het in staat om bestaande woningen te verkrijgen met een aanzienlijke korting op de huidige marktwaarde. Dit, in combinatie met de conservatieve financiering (100% eigen vermogen) maakt dat het Zilver Wonen Fonds een unieke investeringspropositie is.

De risico’s zijn beperkt want het bewonen van een huis behoort tot de primaire levensbehoefte. En aangezien deze doelgroep na een leven van hard werken, vermogen (en liefde) voor de woning heeft opgebouwd, beschouwen wij hen als een zeer betrouwbare debiteur. Als men op enig moment de woning verlaat, kan deze door het Fonds worden verkocht. Hierdoor kan de aankoopkorting (van 20%) en een eventuele stijging van de marktwaarde worden verzilverd.

Meer informatie over deze belegging?

Telefoon: 020 54 737 10 Prospectus aanvragen

Volgende pagina

Sheldon Invest maakt gebruik van cookies ter verbetering van uw gebruiksgemak. Meer informatie Accepteer cookies