Voor opdrachtgevers

Sheldon Invest is investeringsmakelaar en werkt voor beleggingsfondsen die kapitaal willen aantrekken bij Nederlandse investeerders.

Onze dienstverlening

Als investeringsmakelaar bieden wij onze cliënten (fondsen) toegang tot ruim 10.000 potentiële investeerders. Uw fonds wordt direct bij de juiste doelgroep gepromoot. Sheldon Invest biedt full service dienstverlening van intake tot inschrijvingen van investeerders. Wij werken met plaatsingsopdrachten van € 1 tot € 10 miljoen.

Client Due Diligence (verplichte uitbesteding)

Beleggingsfondsen waarop de Wwft van toepassing is, zijn verplicht om het cliëntonderzoek aan Sheldon Invest uit te besteden, tenzij zij zelf over een Wft-vergunning beschikt. Sheldon Invest zal geen opdrachten accepteren indien niet gewaarborgd is dat de Wwft wordt nageleefd.

Staat van dienst

Sinds 2009 heeft Sheldon Invest contact gelegd met meer dan 10.000 potentiele investeerders. Deze worden periodiek voorzien van nieuwe beleggingsproposities.

Inmiddels heeft Sheldon Invest de belangen van maar dan 30 opdrachtgevers behartigd en meer dan 100 beleggingsfondsen geplaatst. De totale omvang bedraagt meer dan € 400 miljoen. Het aanbod van de proposities varieert in risico, zekerheden, rendement, looptijd en minimale deelnamesom.